Ενωση Κεντρώων: Υποψίες ότι έγινε συναλλαγή Αθήνας- Αγκυρας για την απελευθέρωση των 2 στρατιωτικών


Η Ενωση Κεντρώων εξέφρασε μεν ικανοποίηση για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, αλλά παράλληλα μίλησε για υποψίες συναλλαγής, μεταξύ ελληνικής και τουρκικής κυβέρνησης.

Σε ανακοίνωση, το κόμμα σημειώνει ότι υπήρξε συναλλαγή των δύο, για την αποπομπή των δύο μουφτήδων από τη Θράκη και την εκλογών νέων, αρεστών στον Ταγίπ Ερντογάν. «Αυτή η υπόθεση θα εξελιχθεί ως ωρολογιακή βόμβα σε βάρος της χώρας μας», υπογραμμίζει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Χαιρόμαστε ασφαλώς, που οι δυο στρατιωτικοί μας, που κρατούντο παρανόμως στις φυλακές της Τουρκίας, απελευθερώνονται, αλλά υποψιαζόμαστε όμως ότι έγινε συναλλαγή για την απελευθέρωση τους, μεταξύ της ελληνικής και τουρκικής κυβέρνησης με την αποπομπή των δυο μουφτήδων από την Θράκη και την εκλογή νέων αρεστών στον Ερντογάν. Εκτιμούμε ότι η υπόθεση αυτή θα εξελιχθεί ως ωρολογιακή βόμβα, εις βάρος της χώρας μας στην Θράκη.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!