«Μπράβο μάγκα»: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Τεντόγλου


Συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, έσπευσε να δώσει ο πολιτικός κόσμος.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν για ανάλογες διακρίσεις σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακό επίπεδο», ήταν το μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλο προς τον νεαρό άλτη για την επιτυχία του στο Βερολίνο.
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ήταν από τους πρώτους που έστειλαν τα συγχαρητήριά τους, μέσω Twitter, στον 20χρονο πρωταθλητή του μήκους.
Ανακοίνωση εξέδωσε και ο τομέας αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής.
«Εκφράζουμε τα θερμότατα μας συγχαρητήρια  στον Μίλτο Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε  στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο.
Ο  νεαρός πρωταθλητής μας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και περίτρανη απόδειξη των δυνατοτήτων της νέας γενιάς. Με το πάθος, τον δυναμισμό του και την επίμονη προσπάθεια μπόρεσε να αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης και να τονώσει το ηθικό όλων των Ελλήνων. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγώνα του μελλοντικές διακρίσεις», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!