Ποτάμια οι δρόμοι στη Λαμία- Πλημμύρισαν σπίτια, ακινητοποιήθηκαν αυτοκίνητα


Κατολισθήσεις, διακοπές ρεύματος, πλημμύρες, κυκλοφοριακά προβλήματα και πτώσεις δέντρων προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες πολλές περιοχές της χώρας.

Εντονο το φαινόμενο της κακοκαιρίας ήταν από το απόγευμα της Δευτέρας στη Λαμία, καθώς οι κάτοικοι είδαν να πλημμυρίζουν οι αυλές των σπιτιών τους και να ακινητοποιούνται τα αυτοκίνητά τους.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι πλευρικά της οδού Στυλίδος και μέχρι τη Ροδίτσα και τις Εργατικές Νέας Μαγνησίας, στην κυριολεξία κολύμπησαν, ενώ όσοι άτυχοι οδηγοί βρέθηκαν εκεί την ώρα που χτύπησε το μπουρίνι, υπέστησαν και υλικές ζημιές από τις λακκούβες και τις τρύπες που άνοιξαν!

Να σημειωθεί επίσης πως το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής κατακλύστηκε τις τελευταίες ώρες από τηλεφωνήματα για άντληση υδάτων, ενώ και οι περισσότεροι δρόμοι είχαν μετατραπεί σε ποτάμια.
Πηγή- Φωτογραφίες:lamiareport.gr

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!