ΡΕΚΚ: Μπάνιο στην «Πλαζ Αρετσους» και Καραμπουρνάκι; Δεν το συνιστούμε!




Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
Μεταμορφώσεως 9,ισόγειο,τηλ./φαξ : 2313 314396
                         E-mail: dimotikikinisikal@gmail.com,  info@rekk.gr,   

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μπάνιο στην «Πλαζ Αρετσους» και Καραμπουρνάκι; Δεν το συνιστούμε!

Κατεξοχήν αναρμόδιοι και ανεύθυνοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Καλαμαριάς δηλώνουν για την ποιότητα των νερών –όσον αφορά την καταλληλότητα για κολύμβηση- στη«Πλαζ Αρετσους» και Καραμπουρνάκι ότι «ενίοτε τα αποτελέσματα είναι θετικά και ενίοτε αρνητικά. Οι έλεγχοι είναι κάπου στο όριο. Αλλες φορές τα νερά είναι κατάλληλα για κολύμβηση και άλλες όχι» και δικαιολογώντας την ύπαρξη απαγορευτικών πινακίδων ότι "Υπάρχουν …. εξαιτίας της γειτνίασης της πλαζ με τη μαρίνα της Αρετσούς. Οι κολυμβητές κάνουν μπάνιο με δική τους ευθύνη, όμως μέχρι τώρα δεν μας αναφέρθηκε κανένα περιστατικό μόλυνσης", χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να δώσουν στη δημοσιότητα αυτά τα στοιχεία, από ποιον επιστημονικό φορέα προέρχονται και ούτε  να αναλάβουν να ενημερώνουν το κοινό σε καθημερινή βάση.
Μέχρι να δοθούν στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία από τις αρμόδιες αρχές ότι τα νερά στα σημεία είναι κατάλληλα για κολύμβηση συνιστούμε σε όλους να αποφεύγουν οποιεσδήποτε δημόσιες τοποθετήσεις ή ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο , το κύρος και την αξιοπιστία τους  καθώς και την υγεία των συμπολιτών μας.
                           Καλαμαριά, 24.8.2018
                           Γραφείο Τύπου



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!