Πωλείται ένα ολόκληρο χωριό στην Κρήτη -Ολες οι λεπτομέρειες


Πολλές φορές έχουμε ακούσει για ολόκληρα χωριά στο εξωτερικό που έβγαιναν προς πώληση και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να συμβεί και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ομάδα «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά» ένα ολόκληρο χωριό στην περιοχή είναι προς πώληση.
Στην ανάρτησή της η ομάδα αυτή στο Facebook, δεν αναφέρει το όνομα του χωριού, παρα μόνο ότι βρίσκεται στη Μεσαρά και ότι πρόκειται για ένα έρημο χωριό, το οποίο δεν κατοικείται εδώ και χρόνια.
Οπως αναφέρει, μια αθηναϊκή εταιρεία είναι σε συζητήσεις προκειμένου να προχωρήσει στην εξαγορά του, με πρόθεση να το μετατρέψει σε παραδοσιακό τουριστικό οικισμό.
Η σχετική ανάρτηση της ομάδας στο facebook:
Πωλείται χωριό της Μεσαράς!
Ένα ολόκληρο χωριό που σήμερα έχει τελείως εγκαταλειφθεί απο τους κατοίκους τους βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση για πώληση. Συμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, για το συγκεκριμένο χωριό που για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερουμε προς το παρόν το όνομα του (έως να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση) υπάρχει έντονο ενδιαφέρον απο Αθηναϊκη εταιρεία να το αγοράσει και να το μετατρέψει σε πρότυπο παραδοσιακό τουριστικό οικισμό.
Αυτή τη στιγμή η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους ιδιοκτήτες του και δεν αποκλείεται εντός των ημερών οι δυο πλευρές να τα βρούν και να έχουμε θετικές εξελίξεις.
Για την μεγάλη αυτή επένδυση που θα αλλαξει εντελώς τον τουριστικό χάρτη της περιοχής, θα σας κρατάμε συνεχώς ενημερους...

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!