Φοροδιαφυγή που βγάζει… μάτια: Διπλά βιβλία και «λουκέτα» στη Μύκονο


Δεν βάζουν μυαλό εκεί στη Μύκονο, αφού παρά τις «καμπάνες» και την εγγραφή τους στα «μαύρα» κατάστιχα της εφορίας, δεν διστάζουν να κρατούν ακόμα και… διπλά βιβλία στα πιο high class στέκια του νησιού.

Οι Ράμπο της «Τρίαινας» στην πρώτη τους έφοδο έσπειραν τον πανικό, καθώς δεν άφησαν σε χλωρό κλαρί ούτε καν τα… πλυντήρια του νησιού. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το μάθημα δεν έγινε πάθημα και κατά την αιφνιδιαστική επιστροφή των ελεγκτών της ΑΑΔΕ, τα λαβράκια ήταν αρκούντως εντυπωσιακά.
Για μια ακόμα φορά, η «Τρίαινα» χτύπησε στο πασίγνωστο Nammos Mall, όπου στεγάζονται πολλά και πανάκριβα καταστήματα. Στην «τσιμπίδα» πιάστηκε πολύ γνωστό κατάστημα οπτικών ειδών, που όπως αποδείχθηκε κρατούσε διπλά λογιστικά βιβλία.
Ο έλεγχος έδειξε ότι από τον Ιούνιο, που ξεκίνησε η λειτουργία του, ως σήμερα, είχε αποκρύψει τζίρο 150.000 ευρώ και οι «καμπάνες» έχουν αρχίσει να ηχούν πένθιμα. Πέρα από το «λουκέτο», ο έλεγχος θα επεκταθεί και στο κατάστημα της Αθήνας για τα περαιτέρω.
Φοροδιαφυγή έχει φυσικά και η νύχτα της Μυκόνου. Το νέο θύμα της «Τρίαινας» είναι πασίγνωστο club στην πλατεία Αγίας Κυριακής, όπου τα πάρτι του έχουν αφήσει εποχή.
Δημόσιες σχέσεις στο club κάνει ο γνωστός Λάκης Γαβαλάς, αλλά αυτό δεν αποθάρρυνε τους εφοριακούς, που έβαλαν «λουκέτο», καθώς δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις σε τουλάχιστον 35 παρέες.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!