Βραδιές Θεάτρου στο Δρυμό



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΒΡΑΔΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ

Έφθασε η ώρα για τις Βραδιές Θεάτρου στις Τσούκες Δρυμού!

Το Ανοιχτό Θέατρο «Τσούκες» Δρυμού Δήμου Ωραιοκάστρου γίνεται και φέτος το φθινόπωρο το επίκεντρο αξιόλογων πολιτιστικών δράσεων, φιλοξενώντας θεατρικά σχήματα από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, για να προσφέρουν μια θεατρική ανάσα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και στοχεύει στην καλλιέργεια θεατρικής κουλτούρας, στη διαρκή λειτουργία και στην ανάδειξη του Ανοιχτού Θεάτρου «Τσούκες» Δρυμού.

Η πρώτη θεατρική παράσταση που φιλοξενείται είναι το έργο «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» του Κ. Βάρναλη από τη θεατρική ομάδα «Παραβάτες της Σκηνής» σε σκηνοθεσία Βάνας Βουρτσάκη. Η παράσταση θα ανέβει το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το έργο «Βίρα τις άγκυρες» από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Κάτω Γέφυρας σε σκηνοθεσία Μιχάλη Τσολάκη.

Οι βραδιές θεάτρου στις Τσούκες Δρυμού ολοκληρώνονται την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου με την θεατρική παραγωγή «Η κυρά της Πόλης» από την θεατρική ομάδα Μυγδονίας «Θεατροποινίτες» σε σκηνοθεσία Βίκυς Γρηγοριάδου. 

Ολες οι παραστάσεις έχουν ώρα έναρξης 20.30 μμ και ελεύθερη είσοδο. Διοργανωτές των «Βραδιών Θεάτρου» στις Τσούκες Δρυμού είναι ο σύλλογος «Εν Δράσει» με συνδιοργανωτή την Δημοτική Κοινότητα Δρυμού και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ “ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ”



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!