Επισκέψεις κ. Δημ. Μάρδα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και τον χώρο του αεροδρομίου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα «Επισκέψεις κ. Δημ. Μάρδα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και τον χώρο του αεροδρομίου»
Τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης κ. Χρήστο Νικολόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Άρη Ανδρεάδη συνάντησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δημήτρης Μάρδας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν  τρόποι με σκοπό τη συνέχιση του έργου της δημιουργίας σκεπάστρου ελαφρύ τύπου στο εναπομείναν μέρος της αγοράς «Καπάνι» του ιστορικού κέντρου της πόλης. Επίσης, εκφράστηκαν απόψεις με στόχο την αναβάθμιση της περιοχής όπως και για τον περιορισμό του παρεμπορίου, που λαμβάνει χώρα στις παρυφές της αγοράς.  
Τέλος, ο κ. Μάρδας επισκέφθηκε τα γραφεία της σύμπραξης των εταιριών «Αθηνά-Άκτωρ» στο χώρο του αεροδρομίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης. Η εν λόγω κατασκευαστική εταιρία, έχει αναλάβει το έργο της επέκτασης του αεροδιαδρόμου. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας ενημέρωσαν τον κ. Μάρδα για τις εργασίες που βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!