Μια βραδιά στο Σινικό Τείχος -Το υπέροχο κατάλυμα, κάτω από τα άστρα, για λίγους τυχερούς [εικόνες]


Κάθε ημέρα, το επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Πόσοι όμως μπορούν να περάσουν μια νύχτα στο Σινικό Τείχος;

Τέσσερις άνθρωποι και οι καλεσμένοι τους θα ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία τον Σεπτέμβριο. Θα διανυκτερεύσουν στο Σινικό Τείχος, σε ένα κατάλυμα που δημιουργήθηκε πάνω σε αυτό, για τον συγκεκριμένο σκοπό.
Πρόκειται για διαγωνισμό που κάνει το Airbnb, με τέσσερις νικητές, οι οποίοι- μαζί με τους καλεσμένους τους, πέρα από το γεγονός ότι θα κοιμηθούν στο Σινικό Τείχος, θα απολαύσουν δείπνο εκεί- με τα πιάτα να αποτελούν ένα «ταξίδι» στην κινεζική κουλτούρα και παράδοση- θα παρακολουθήσουν μάθημα κινεζικής καλλιγραφίας και θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν πάνω σε αυτό την ώρα που θα ανατέλλει ο ήλιος.


Οι τυχεροί θα φιλοξενηθούν σε ένα εντυπωσιακό κατάλυμα που έχει διαμορφωθεί σε έναν από τους πύργους του Τείχους, με θέα 360 μοιρών. Με τα άστρα πάνω από το κεφάλι τους, σίγουρα δεν θα τους πειράξει το γεγονός ότι το κατάλυμα δεν διαθέτει θέρμανση, κλιματιστικό, τηλεόραση ή σύνδεση ίντερνετ.
Ο διαγωνισμός λήγει στις 11 Αυγούστου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απαντήσουν στο εξής: «Γιατί είναι πιο σημαντικό από ποτέ να ρίξουμε τα “φράγματα” ανάμεσα στις κουλτούρες; Πώς θα θέλατε να δημιουργηθούν νέες συνδέσεις;».


Επίσης, υπάρχουν και όροι. Οι νικητές θα πρέπει «να σεβαστούν τους 1,38 δισ. γείτονές τους, να μην βάλουν δυνατά μουσική που μπορεί να ενοχλήσει τους αρχαίους φρουρούς του Τείχους, να μην δοκιμάσουν να σκαρφαλώσουν να πηδήξουν ή να τρέξουν στο τείχος και αν δουν δράκους να μην τους ενοχλήσουν, αλλά να αναφέρουν την εμφάνισή τους στα social media».


Φωτογραφίες: Airbnb

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!