Στο νοσοκομείο ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο -Νοσηλεύεται με πνευμονία


Περιπέτεια με την υγεία του είχε το «φαινόμενο», ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ίμπιθα με πνευμονία. Ο Ροναλοντο βρισκόταν σε διακοπές στην Ισπανία, αλλά ένιωσε αδιαθεσία την Παρασκευή και εισήχθη εσπευσμένα στο δημόσιο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαγνώστηκε με πνευμονία.
Ο 41χρονος έμεινε στην εντατική μέχρι το βράδυ της Παρασκευής και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, αφού καλυτέρεψε η κατάστασή του.
Σύμφωνα με ισπανικά Μ.Μ.Ε., οι θεράποντες ιατροί τονίζουν πως ο Βραζιλιάνος απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο θα πρέπει να μείνει νοσηλευμένος.
Ο Ρονάλντο σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ανέφερε: «Φίλοι μου, είχα μια άσχημη γρίπη στην Ίμπιθα. Νοσηλεύτηκα την Παρασκευή, αλλά όλα είναι υπό έλεγχο. Αύριο θα πάρω εξιτήριο και θα πάω σπίτι μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας», καθησυχάζοντας του ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!