Κ.Γκιουλέκας: «Το να πανηγυρίζουν σήμερα οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι θράσος!»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21.08.2018
«Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βούλιαξε την χώρα σε μία κατάσταση δυσβάσταχτων φόρων και εισφορών έρχεται σήμερα να πανηγυρίσει την έξοδο από το 3ο Μνημόνιο το οποίο ο ίδιος έφερε και ψήφισε!
Τολμούν να πανηγυρίσουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όταν έχουν ψηφίσει το 4ο Μνημόνιο!
Πανηγυρίζουν αυτοί που ψήφισαν την μείωση του αφορολόγητου κατά 3.000 ευρώ. Πανηγυρίζουν αυτοί που ψήφισαν την περαιτέρω περικοπή των συντάξεων, αυτοί που έφεραν τα capital controls! Αυτοί πανηγυρίζουν και τον Σεπτέμβριο, σε λίγες ημέρες, θα πραγματοποιηθούν περίπου 15.000 πλειστηριασμοί ακινήτων! Αυτό είναι θράσος!»
, σημείωσε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας  στην εκπομπή "Εδώ Θεσσαλονίκη" του ραδιοφώνου του ALPHA 96.5 FM.
«Μάλλον έχουν ξεχάσει την "περήφανη" διαπραγμάτευση Τσίπρα - Βαρουφάκη στο πρώτο εξάμηνο του 2015 η οποία μας βούλιαξε μέσα σ' ένα 3ο μνημόνιο και τα αποτελέσματα της οποίας ήταν κόλαφος για τον ελληνικό λαό!
Όσο, όμως, κι αν πανηγυρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά το κόστος της κυβέρνησης Τσίπρα. Ο Έλληνας μισθωτός, ο συνταξιούχος, ο αγρότης γνωρίζει καλά στην τσέπη του τι πληρώνει! Και το πληρώνει άδικα εξαιτίας της παντελώς αποτυχημένης πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα και των συνοδοιπόρων του»
, ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:
«Με την ίδια λογική πανηγύριζαν και για την συμφωνία με τα Σκόπια με την οποία αναγνώρισαν τους Σκοπιανούς ως "Μακεδόνες" και την γλώσσα τους ως "μακεδονική". Η φετινή ΔΕΘ είναι κοντά και περιμένουμε τον κ.Τσίπρα να έλθει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας για να απολογηθεί για την κατάπτυστη συμφωνία που υπέγραψε με τα Σκόπια».
Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!