Γεννάτος: Το χορτάρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι έτοιμο στα τέλη Σεπτεμβρίο

Γεννάτος: Το χορτάρι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι έτοιμο στα τέλη Σεπτεμβρίου

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος της εταιρίας που ανέλαβε την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Φώτης Γεννάτος, προκειμένου να αναφερθεί στην κατάσταση του τάπητα στο χθεσινό φιλικό του Άρη με τη Λάρισα.
Ο κ. Γεννάτος τόνισε αρχικά: «Το χρονικό διάστημα από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε ο χλοοτάπητας, σε συνδυασμό με τις συνθήκες του καλοκαιριού, δε βοηθούν στο να ριζώσει ο χλοοτάπητας. Υπάρχει, επίσης, ένα αμμώδες υπόστρωμα, το οποίο θα βοηθήσει στην εγκατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στη συνέχεια. Σε ευρωπαϊκά γήπεδα σε μεγάλα παιχνίδια ο χλοοτάπητας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Αυτό προέρχεται από τις καιρικές συνθήκες. Παίζουν ρόλο οι κλιματολογικές συνθήκες, είναι εντελώς άλλη κατάσταση να γίνει η τοποθέτηση το Σεπτέμβριο αντί του Ιουλίου».
Και πρόσθεσε: «Παίζει ρόλο το γεγονός ότι υποφέρει ο χλοοτάπητας από τις καιρικές συνθήκες, πιάνει μύκητα. Σε μία έντονη βροχόπτωση το γήπεδο θα αποστραγγίσει πολύ γρήγορα. Τώρα είμαστε σε μία δύσκολη περίοδο, όπου περιμένουμε να ριζώσει. Στην έναρξη του πρωταθλήματος δε θα είμαστε στο 100%, αλλά πιστεύω ότι ο τάπητας θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα τέλη Σεπτεμβρίου».
Για το αν το φιλικό της 18ης Αυγούστου με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Θα το κρίνει αυτό η ομάδα. Πάντως δε δημιουργείται ουσιαστικό πρόβλημα, καθώς όλα τα κομμάτια επανατοποθετούνται μαζί με το ριζικό σύστημα».


thessnews


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!