Champions League: Τεράστια πρόκριση ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, 0-0 με Σπαρτάκ Μόσχας


O ΠΑΟΚ είναι στα play off του Champions League, καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Σπαρτάκ στη Μόσχα και σε συνδυασμό με το 3-2 του πρώτου ματς στην Τούμπα, βρίσκεται στην επόμενη φάση.

Στο 17' ήρθε η πρώτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Πέλκας έφυγε μαζί με τον Πρίγιοβιτς στην αντεπίθεση, ο πρώτος έκανε την κάθετη, αλλά ο Τζικίγια έδιωξε σε πλάγιο.
Στο 26' είχε δοκάρι η Σπάρτακ Μόσχας. Σε εκτέλεση φάουλ από τον Φερνάντο, ο Κάνιας έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 38' ο ΠΑΟΚ είχε νέα ευκαιρία με τον Μαουρίσιο να δίνει στον αμαρκάριστο μέσα στη μικρή περιοχή Πρίγιοβιτς, ο οποίος αστόχησε.
Στο 54' ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε νέα ευκαιρία να σημειώσει κάποιο τέρμα, όταν σε σέντρα του Λημνιού από τα δεξιά, έκανε κακό τελείωμα ο Πέλκας με τον Μαξιμένκο να διώχνει την μπάλα πάνω στον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έστειλε την μπάλα άουτ με διπλή προσπάθεια.
Η Σπαρτάκ Μόσχας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες μετά από απευθείας κόκκινη στον Λουίς Αντριάνο στο 33' για χτύπημα εκτός φάσης στον Κρέσπο.
Ο ΠΑΟΚ πλέον θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μπενφίκα στα πλέι οφ.
Σπαρτάκ Μόσχας (Μάσιμο Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιζό, Τζίκια, Κομπάροφ, Φερνάντο (62' Σαμέντοβ), Ζομπνίν, Γκλουσακόβ,Τασάεβ (46' Ζε Λουίς), Αντριάνο, Πρόμες.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64' Χατσερίντι), Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί (46' Ουάρντα), Πέλκας (79' Σάκχοφ), Λημνιός, Πρίγιοβιτς.




Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!