Champions League: Η ΑΕΚ στους ομίλους στο θρίλερ (1-1) του ΟΑΚΑ με τη Βίντι [βίντεο]


Σε ένα ιστορικό βράδυ για την ΑΕΚ, η Ενωση τελικά με πολύ άγχος πήρε την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το τελικό 1-1 με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 40.000 οπαδούς έφερε την πρόκριση, καθώς είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο ματς στη Βουδαπέστη.
Για την ΑΕΚ σκόραρε ο Μάνταλος στο 48’ με πέναλτι, ενώ ισοφάρισε ο Νέγκο στο 57’. Για την ΑΕΚ αποβλήθηκε ο Λόπες στο 80' και ο Λιβάγια μετά το τέλος του ματς σε αψιμαχία του με τον Λάζοβιτς.
Πάντως την παραπάνω από ότι έπρεπε αγχωμένη και νευρική ΑΕΚ, κράτησαν δυο εξαιρετικές αποκρούσεις του Μπάρκα σε φάουλ αλλά και οι πολύ καλοί Γαλανόπουλος και Μάνταλος.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Λόπες, Κλωναρίδης (62’ Πόνσε), Λιβάγια (84’ Άλεφ), Μάνταλος (89’ Τσόσιτς).
ΒΙΝΤΙ (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσιτς, Φιόλα, Βινίσιους, Γιουχάζ, Στοπιρά, Χάτζιτς, Νέγκο, Νικόλοφ (46’ Πατκάι), Κόβακς, Λάζοβιτς, Σκέποβιτς
ΤΑ ΓΚΟΛ


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!