Champions League: Αποκλεισμός για ΠΑΟΚ, η Μπενφίκα «άλωσε» (1-4) την Τούμπα [βίντεο]


Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο σκορ, αλλά η πανίσχυρη Μπενφίκα «ξύπνησε» και έκανε πάρτι στην Τούμπα με 1-4 και «πάγωσε» το κατάμεστο γήπεδο.

Ετσι, η πορτογαλική ομάδα πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.
Για τον ΠΑΟΚ στο 13' ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ και έβαλε... φωτιά στην Τούμπα, αλλά στο 20' ο Ζαρντέλ ισοφάρισε και μετά στο 26' και στο 49' ο Σάλβιο με δύο πέναλτι άνοιξε... τη διαφορά, ενώ στο 39' ο Πίζι είχε δώσει το προβάδισμα. Στο 76' αποβλήθηκε ο Μάτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (63' Σάχοβ), Μαουρίσιο, Λημνιός (46' Ουάρντα), Πέλκας, Ελ Καντουρί (76' Ακπόμ), Πρίγιοβιτς.
Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Σάλβιο (63' Άλφα Σεμέδο), Σέρβι, Πίζι (76' Ζίβκοβιτς), Σεφέροβιτς (85' Ζοάο Φέλιξ).
Διαβάστε πως μετέδωσε το iefimerida.gr LIVE το ματς
ΤΑ ΓΚΟΛ


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!