Ο Ψινάκης ακύρωσε την παράσταση «Αντιγόνη» -Tα έσοδα θα δίνονταν στους πυρόπληκτους


Με απόφαση του Ηλία Ψινάκη ακυρώνεται η προγραμματισμένη για απόψε παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στη Νέα Μάκρη, της οποίας τα έσοδα θα δίνονταν στους πυρόπληκτους.

«Σήμερα 2/8/2018, ημέρα Πέμπτη, η παράσταση "Αντιγόνη του Σοφοκλή" που θα λάμβανε χώρα στη Νέα Μάκρη και που όλα της τα έσοδα θα δίνονταν προς ενίσχυση των πυροπαθών, ακυρώνεται κατόπιν απόφασης του δημάρχου κυρίου Ψινάκη, με αιτιολογία το πένθος», αναφέρεται στη σελίδα της παράστασης στο Facebook.
Εντονη είναι η αντίδραση του Σταμάτη Κρανουνάκη, ο οποίος μέσω ανάρτησής του καταγγέλλει πως ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν του απαντά στο τηλέφωνο.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία», καταλήγει ο μουσικοσυνθέτης.
Η ανάρτηση του κ. Κραουνάκη:
«Λοιπόν, Ομοθυμαδόν συντελεστές και παραγωγός αποφασίσαμε η σημερινή παράσταση της “Αντιγόνης” στη Νέα Μάκρη να δοθεί και να πάνε όλες οι εισπράξεις στους ανθρώπους εκεί. Πριν λίγη ώρα ο Ηλίας Ψινάκης επέβαλλε στην υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου την ακύρωση της παράστασης... Λόγω πένθους είπε... Και εκείνη έντρομη μας ειδοποίησε... Ακυρώνεται λοιπόν η σημερινή για τους πυρόπληκτους στη Νέα Μάκρη. Τον έψαξα στα τηλέφωνα και δεν έβγαινε... Κρίμα. Αυτή τη στιγμή οι τεχνικοί μας ξηλώνουν. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γκρεμός από την ανθρώπινη ανοησία”».

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!