Τα πρώτα μετάλλια απο την ομάδα TAEKWON-DO ITF στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Λευκορωσία


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ


Ολοκληρώθηκαν τα τεχνικά αγωνίσματα των Τουλ τη δεύτερη ημέρα των αγώνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF εφήβων, νεανίδων και βετεράνων, που διεξάγεται στο Μινσκ της Λευκορωσίας. 
Ταυτόχρονα ήρθαν και τα πρώτα μετάλλια για την πολυπληθή ελληνική αποστολή, με την Εθνική ομάδα να έχει συγκομιδή 3 αργυρών και 4 χάλκινων μεταλλίων, αλλά και μια 4η θέση στις εναέριες τεχνικές.
Επίσης οι αθλητές και οι αθλήτριες που άρχισαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στα αγωνίσματα μάχης πέρασαν όλοι στον επόμενο γύρο και συνεχίζουν την Παρασκευή την πορεία τους για το βάθρο. Αναλυτικά τα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν ο Κώστας Νετκίδης στην κατηγορια των εφήβων στο πρώτο νταν, ο Γιώργος Λαζάρου στην κατηγορια gold στο 5ο νταν και η αειθαλής Ιωάννα Κωστοπούλου στην κατηγορία των silver στα 4 νταν. Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ανδρέας Τζανίδης και η Λευκοθέα Μαραζάκη στα 3 νταν και ο Γιώργος Ντάκουλας και η Ελένη Μαρούλι στο πρωτο νταν.
Η παρουσία όλων των αθλητών ήταν υποδειγματική και ο αρχηγός ομάδος Παντελής Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση. Ο προπονητής Αλέξανδρος Χατζηδιαμαντίδης, ο οποίος με άριστη τακτική οδήγησε τον αθλητή Πέτρο Βασιλείου στον επόμενο γύρο, τόνισε την αποφασιστικότητα των αθλητών για διάκριση και προέβλεψε περισσότερα μετάλλια την Παρασκευή.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!