Το νέο website του Ευρωπαικού Συνδέσμου Ιστορικών Λουτροπόλεων

Πριν λίγα χρόνια ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ) έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ιστορικών Λουτροπόλεων – European Historic Thermal Towns Association (EHTTA). Στόχος ήταν η άρση της απομόνωσης του Ελληνικού Θερμαλιστικού συστήματος, η άντληση τεχνογνωσίας και η πολυεπίπεδη συνεργασία με στελέχη επιχειρήσεων εκμετάλευσης Ιαματικών πηγών άλλων κρατών που κατάφεραν να έχουν υψηλό επίπεδο παροχής τουριστικών - θερμαλιστικών υπηρεσιών και βιώσιμες επιχειρήσεις.
Τον Σύνδεσμο ακολούθησαν 3 δήμοι-μέλη του, ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για το Loutraki Thermal Spa, Ο Δήμος Αλμωπίας για τα Λουτρά Πόζαρ και ο Δήμος Καβάλας για το πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων.
Το επίπεδο της συνεργασίας είναι πολύ υψηλό και δείγμα του το νέο website της EHTTA στο οποίο μπορείτε να περιηγηθείτεπατώντας ΕΔΩ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!