Στον Αγιασμό του 1ου Νηπιαγωγείου και 2ου Δημοτικού Πυλαίας η Ανατολή Κωνσταντινίδου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη 11 Σεπτεμβρίου 2018



Η Ανατολή Κωνσταντινίδου Δημοτική Σύμβουλος Πυλαίας-Χορτιάτη και Πολιτευτής της Ν.Δ στη Β’ Θεσσαλονίκης παραβρέθηκε στον Αγιασμό των Σχολείων του 1ου Νηπιαγωγείου Πυλαίας,του Νηπιαγωγείου Εξοχής και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτης μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς  και στη συνέχεια αντάλλαξε ευχές με τους μαθητές,εκπαιδευτικούς και γονείς αναφέροντας : «Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη προσδοκίες  αλλά και αγωνία για τα νήπια και τους μικρούς μαθητές της Α’ τάξης του Δημοτικού.
Εύχομαι να έχουμε μία δημιουργική σχολική χρονιά όπου τόσοι οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι  γονείς μέσα σε πνεύμα συνεργασίας θα προσπαθήσουν να προσπελάσουν τα οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα προς το συμφέρον των παιδιών μας.Καλή σχολική χρονιά με δύναμη.»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!