Ο Δήμος Παύλου Μελά πέτυχε τις πολυπόθητες αδειοδοτήσεις 10 παιδικών σταθμών μετά τις απαραίτητες κτιριακές εργασίες για την ασφάλεια παιδιών και εργαζομένων


Ικανοποίηση στο Δήμο Παύλου Μελά, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Αυγούστου 2018, ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου, ανακοίνωσαν την πολυπόθητη αδειοδότηση 10 παιδικών σταθμών Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, που την ερχόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τις αγκαλιές τους για να υποδεχτούν τα νήπια της σχολικής περιόδου 2018 – 2019.
Αίσιο τέλος είχε ο αγώνας δρόμου των αρμόδιων υπηρεσιών στο Δήμο Παύλου Μελά που κατάφεραν να ΄΄τρέξουν΄΄ όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να ολοκληρώσουν τεχνικές εργασίες για την άμεση συμμόρφωση των δημοτικών παιδικών σταθμών στη νέα αυστηρή νομοθεσία και σε όσα προβλέπονται για την ασφάλεια των νηπίων κατά την παραμονή τους σε αυτούς.
Ταυτόχρονα δεν κινδύνευσαν οι θέσεις εργασίας όσων εργάζονται στις παιδικές δομές φροντίδας με προγράμματα ΕΣΠΑ και οι οποίοι θα προσφέρουν τις ποιοτικές υπηρεσίες τους σε βρέφη και νήπια.
Η εποικοδομητική συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας με την Τεχνική Υπηρεσία που είχαν στη διάθεσή τους ελάχιστο χρόνο μέσα στο μήνα Αύγουστο για να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις αδειοδότησης και λειτουργίας των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, είχε σαν αποτέλεσμα να ξεπεραστούν δυσκολίες που αφορούσαν στην τήρηση βασικών προδιαγραφών ως προς την επικινδυνότητα των κτηρίων και την καταλληλότητα της χρήσης τους και να χορηγηθούν οι άδειες στους παρακάτω παιδικούς σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά...


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!