Σαββατοκύριακο 15, 16 Σεπτεμβρίου: «Σσσς...αρχίζει» με αφηγήσεις παραμυθιών και άλλων ιστοριών στο Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου ΜελάΚάθε μορφή θεάματος ή τέχνης έχει μια ιστορία να αφηγηθεί. Ιστορία που μοιάζει σαν παραμύθι, που μπορεί να ξεκινάει από το χθες και να φτάνει στο σήμερα. Οι ιστορίες είναι αγάπες που κουρνιάζουν στις παιδικές ψυχές, τις βαθαίνουν, τις ανοίγουν και τις πλουταίνουν. Είναι διαχρονικές γιατί ακολουθούν τον χρόνο και τις ηλικίες. Είναι μαγικές γιατί κάνουν τα παιδιά νικητές στη ζωή, σαν τον ήρωα του παραμυθιού που αγάπησαν.
Γι’ αυτό, Σσσς ... αρχίζει!
Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου σας προσκαλούν το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (ώρα 19.00) και την Κυριακή 16 (ώρα 19.30) στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (πύλη απέναντι από το Δημαρχείο, κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Σταυρούπολης), για να παρακολουθήσετε καταξιωμένες καλλιτεχνικές ομάδες που αφηγούνται παραμύθια και άλλες ιστορίες. 
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη για τους επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλονίκη, με την αστική συγκοινωνία του ΟΑΣΘ και τα δρομολόγια 27, 38, 56.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!