19ο Ενημερωτικό του αιρετού του ΠΥΣΔΕ Δυτ. Θεσ/νίκης Ακη Λουκά


19ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
              του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
             
              Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
           σας στέλνω ενημερωτικό από την  τελευταία  συνεδρίαση (11-09-2018)  του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.
           ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Ø      Εγκρίθηκαν  ένδεκα αιτήσεις,άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή:
§  Σε  εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ03 , του 4ου Γ/Σ Ευόσμου, προκειμένου να απασχοληθεί ως πωλητής στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ
§  Σε  εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ11, του 1ου Γ/Σ Συκεών, προκειμένου να απασχοληθεί ως προπονητής του αθλητικού σωματείου πετοσφαίρισης «ΑΣΕΓ Ο Πανελλήνιος»,
§  Σε  εκπαιδευτικό, ειδικότητας ΠΕ04.01, του 3ου Γ/Σ Νεάπολης, προκειμένου να απασχοληθεί στην εταιρεία μεταφορών ACS.
§  Σε  εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ82 (Μηχανολόγων), Διευθυντή του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ευόσμου, προκειμένου να διδάξει μαθήματα της ειδικότητάς του : α) στο Κ.Ε.Κ. EDISINET A.E. και β)  στο Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Α.Ε.
§  Σε  εκπαιδευτικό, ειδικότητας ΠΕ89.01 (Καλλιτεχνικών Σπουδών), του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου, προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες με κωδικό 515004 (Σέρβις, Μπάρμαν, Μπουφετζής) σε χώρους εστίασης, στον Αστικό Συνεταιρισμό Αλληλέγγυας Οικονομίας «Το Ωραίον Ντεπώ»
§  Σε  εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ02, του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου, προκειμένου να συμμετάσχει ως ερευνήτρια στο Α.Π.Θ. στο έργο Erasmus+ KA2 με τίτλο «IRIS -Identifying and Reconstructing individual language Stories-Promoting plurilingualism and enhancing individual language repertoires».
§  Σε  εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής), του 1ου ΓΕΛ Εχεδώρου, προκειμένου να διδάξει παραδοσιακούς χορούς στα τμήματα α) του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Καλοχωρίου,  και β) στο Λαογραφικό Όμιλο Κοζάνης «Φίλοι της Παράδοσης».
§  Σε  εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ85 (Χημικών Μηχανικών), του 3ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, προκειμένου  να απασχοληθεί ως εκπαιδεύτρια σε πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ.
§  Σε  εκπαιδευτικό, , κλάδου ΠΕ02, του ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου, προκειμένου  να συμμετέχει ως υποψήφια διδάκτορας-ερευνήτρια σε ερευνητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
§  Σε  εκπαιδευτικό, ειδικότητας ΠΕ87.01 (Ιατρικής), του 1ου ΕΠΑΛ Συκεών, προκειμένου να συνταγογραφεί ηλεκτρονικά.
§  Σε  εκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ08 (Καλλιτεχνικών), του Καλλιτεχνικού Γ/Σ & Λ.Τ. Αμπελοκήπων, προκειμένου να απασχοληθεί ως εμπειρογνώμονας για τη Συστάδα Β2.8: Μουσική-Καλλιτεχνικά-Γραφιστικά.

Ø      Αναγνωρίσθηκε η συνάφεια ενός  μεταπτυχιακού  τίτλου σπουδών με το αντικείμενο απασχόλησης για τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη:
§ Μονίμου εκπαιδευτικού, , κλάδου ΠΕ02, του 1ου ΓΕΛ Μενεμένης, επειδή είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης «Ψυχοπαιδαγωγικές συνιστώσες της πολυπολιτισμικότητας», του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από 06-09-2018.
Ø                           EΝΣΤΑΣΕΙΣ –ΑΙΤΗΣΕΙΣ
§   Απορρίφθηκε αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ81, του 2ου Γ/Σ Πολίχνης,δεν είναι υπεράριθμη.
§    Απορρίφθηκε αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ79, του 2ου Γ/Σ Αξιού ,δεν είναι υπεράριθμη

§   Δεκτό το αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ01 του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης και δεν είναι υπεράριθμη.
§   Δεκτό αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ04.01 του ΓΕΛ Κορώνειας και χαρακτηρίσθηκε  υπεράριθμος ο εκπαιδευτικός με τα λιγότερα μόρια.
§   Δεκτό αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ02 του 5ου Γ/Σ Νεάπολης και χαρακτηρίσθηκε  υπεράριθμη.
§   Δεκτό αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ83 του ΕΠΑΛ Πολίχνης και δεν είναι υπεράριθμος.
§   Δεκτό αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ01 του 2ου ΓΕΛ Ευόσμου και χαρακτηρίσθηκε υπεράριθμη.
§   Δεκτό αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ86 και ΠΕ87.01 του ΕΠΑΛ Σταυρού και χαρακτηρίσθηκαν υπεράριθμες.
§   Δεκτό αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ80 του ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων και χαρακτηρίσθηκε υπεράριθμος.
§   Απορρίφθηκε αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ 83 του ΕΠΑΛ Κουφαλίων και χαρακτηρίσθηκε υπεράριθμος.
§   Δεκτό αίτημα εκπαιδευτικού ΠΕ80 για τροποποίηση της προσωρινής τοποθέτησης της από το Γ/Σ Μυγδονίας στο 4ο Γ/Σ Λαγκαδά.


Ø   Διατέθηκαν στην Αβάθμια 8 εκπαιδευτικοί ΠΕ86, με αίτησή τους σε συγκεκριμμένες σχολικές μονάδες.Οι τοποθετήσεις είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της διεύθυνσης.
Ø   Οι προσωρινές τοποθετήσεις των αναπληρωτών γενικής και Ειδικής αγωγής στα τμήματα ένταξης είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Διευθυνσης.
Ø   Ζητήθηκε επικαιροποίση των κενών, των τμημάτων ένταξης που θα ορισθούν από συνεδριάσεις των συλόγων διδασκόντων, μέχρι Τετάρτη 12/9/2018 και θα ακολουθήσει νέα δήλωση τοποθέτησης των αναπληρωτών ΕΑΕ στα νέα κενά.Οριστική τοποθέτηση θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή 14/9/2018.

Με εκτίμηση
Βαγγέλης  ( Άκης)  Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
                                                6974320189-6949565208           
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
ΣΥΝΕΚ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ    11-09-2018


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!