9ο Ζωντανεύοντας το Καρατάσιου με Ποντιακές Μνήμες: οι πολίτες έστειλαν το μήνυμα της απόδοσης του στρατοπέδου στην τοπική κοινωνία [φώτο] [video]


Πλήθος από κόσμο στο "9ο Ζωντανεύοντας το Καρατάσιου με Ποντιακές Μνήμες" . Ο κόσμος απο την πρώτη ημέρα και για ακόμη μια χρονιά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση των διοργανωτών που είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρατάσιου και η Ένωση Ποντίων Πολίχνης και ουσιαστικά στέλνει το μήνυμα προς την κυβέρνηση για απόδοση του στρατοπέδου στην τοπική κοινωνία.

Το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς απο  χορευτικά συλλόγων του δήμου Παύλου Μελά. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν με τα χορευτικά τους ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρατάσιου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΝΟΣΤΟΣ" Πολίχνης, ο Χορευτικός Όμιλος Δ. Θεσσαλονίκης "Το Σεργιάνι", ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΠΗΓΑΣΟΣ" Δυτ. Θεσσαλονίκης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" Σταυρούπολης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος 'Αγιος Ιωάννης Θεολόγος" και το Σωματείο Εργ. Κατοικιών Ευκαρπίας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".
Προσκεκλημένο ήταν επίσης ένα χορευτικό συγκρότημα απο την Γεωργία.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται καθημερινά μεχρι της 3/9/2018.


Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ












Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!