Στον εισαγγελέα το ΚΚΕ για «συκοφαντικά δημοσιεύματα» για δάνεια


Επικοινωνία με τον οικονομικό εισαγγελέα και την εισαγγελέα Διαφθορά είχε εκπρόσωπος του ΚΚΕ, με αφορμή δημοσιεύματα που, όπως τονίζει, «τσουβαλιάζουν» το ΚΚΕ μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά τη δανειοδότηση των κομμάτων. «Το ΚΚΕ εξυπηρετεί κανονικότατα τα δάνειά του και έχει δώσει γι' αυτά επαρκέστατες εγγυήσεις με ακίνητά του».
Στην ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας απαντά: «Ενημερώνουμε ότι: Εκπρόσωπος του ΚΚΕ επικοινώνησε με τον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Δραγάτση, καθώς και με την Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη και τους έθεσε το απαράδεκτο γεγονός να προωθούνται τέτοια ζητήματα στα ΜΜΕ, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση, τουλάχιστον ως προς το ΚΚΕ».
Και συμπληρώνει:
«Με δεδομένο το γεγονός ότι οι εισαγγελείς αρνήθηκαν ανάμιξή τους, προκύπτουν εύλογα ερωτηματικά, για το ποιοι κάνουν τέτοιες διαρροές στα ΜΜΕ και γιατί».
Καταλήγοντας τονίζει:
«Το ΚΚΕ εξακολουθεί να ζητά εξηγήσεις, καθώς οι όροι αυτοί δεν εξυπηρετούν την αποτελεσματικότητα, που πράγματι χρειάζεται στη διερεύνηση μιας τέτοιας υπόθεσης και την αποκάλυψη της ουσιαστικής αλήθειας για το λαό. Επαναλαμβάνει ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα, αντίθετα είναι το κόμμα που εξυπηρετεί κανονικότατα τα δάνειά του και έχει δώσει γι αυτά επαρκέστατες εγγυήσεις με ακίνητά του».

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!