Αναβλήθηκε η δίκη Σαββίδη για την εισβολή στην Τούμπα


Στις 6 Μαρτίου 2019 θα εκδικαστεί η υπόθεση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στον ποδοσφαιρικό αγώνα με την ΑΕΚ, την 11η Μαρτίου 2018.
Θυμίζουμε ότι το εικονοληπτικό υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) που περιλαμβάνεται στη δικογραφία απαθανατίζει τον ένοπλο Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη και τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή της ομάδας Λιούμπος Μίχελ, μαινόμενους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League είχε αποφασίσει την αφαίρεση τριών βαθμών απ' τον ΠΑΟΚ για το φετινό πρωτάθλημα, δύο βαθμών για του χρόνου, μηδενισμό στο ματς με την ΑΕΚ, καθώς και τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών (με Πανιώνιο, Ξάνθη, Πλατανιά) για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.
Επίσης, είχε επιβάλει στον Ιβάν Σαββίδη τρία χρόνια απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 100.000 ευρώ, καθώς και απαγόρευση 90 ημερών εισόδου σε γήπεδα στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!