ΑΡΗΣ: Στους “Ζωσιμάδες” για το δεύτερο διπλό!


πηγή φώτο Arisfc
Με στόχο το δεύτερο διπλό ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στα Ιωάννινα και σήμερα το βράδυ (20.30 μμ) θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα των Ιωαννίνων στους Ζωσιμάδες.

Η αποστολή αναχώρησε απο Θεσσαλονίκη χθες και αποτελείται από τους  Κουεστα, Αναγνωστόπουλο, Μπ. Γκάμα, Μ. Γκαρσία, Κολασο, Βέλεζ, Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενεντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Μαρτίνες, Δεληζήση, Ναζλίδη, Σιώπη, Τζανακάκη, Κωνσταντινίδη.

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου, ύστερα και απο την απόφαση του υπουργείου να απαγορεύσει ακόμη και την μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του ΑΡΗ, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά την απόφαση του υφυπουργείου Αθλητισμού για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης στα Γιάννενα, καλεί τον κόσμο της ομάδας μας να μην ταξιδεύσει το Σάββατο στην ηπειρωτική πόλη.
Κατανοούμε την πικρία που υπάρχει για την απόφαση, όμως, οφείλουμε όλοι να τη σεβαστούμε.
Πρέπει να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μην δώσουμε δικαίωμα για κανένα λόγο.
Δεν θα ανοίξει καμία θύρα για φιλοξενούμενους οπαδούς στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και ως εκ τούτου συνιστούμε στους φιλάθλους μας να μην ταξιδεύσουν στα Γιάννενα.
Πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον του ΑΡΗ."


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!