Στο Ευρωκοινοβούλιο Τσίπρας και Ζάεφ


Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ αντίστοιχα, θα είναι από τους «πρωταγωνιστές» στην πρώτη σύνοδο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μετά το καλοκαίρι, που αρχίζει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.
Την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί στην κατάσταση στην Ελλάδα, μετά τη Σύνοδο της ΔΕΘ, ενώ θα μιλήσει και για το μέλλον της Ευρώπης.
Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για την αλλαγή που έχει επιτελεστεί στη χώρα, η οποία πλέον είναι πρόσφορη για επενδύσεις, καθώς η κατάσταση της οικονομίας βελτιώνεται σταδιακά.
Από την πλευρά του ο Ζόραν Ζάεφ θα μιλήσει την Πέμπτη στο Ευρωκοινοβούλιο, και θα μιλήσει αφενός στην ανάγκη να διασφαλίσει η στήριξη της κοινής γνώμης και της αντιπολίτευσης στην αλλαγή του ονόματος της χώρας, αφετέρου στα επόμενα βήματα που απαιτούνται για μια ενδεχόμενη ένταξη της ΠΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!