Απολογισμός Σχολικής Στέγης Δήμου Παύλου Μελά για συντήρηση - αναμόρφωση σχολείων και προγραμματισμός για ανέγερση νέων μονάδων

Το Τμήμα Σχολικής Στέγης του Δήμου Παύλου Μελά, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2018 – 2019, ενημερώνει για τις σημαντικές παρεμβάσεις της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών σχετικά με συντηρήσεις και βελτιώσεις των σχολικών κτιρίων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας που εξελίχτηκαν ή ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του 2018, καθώς και προγραμματισμένα Έργα και Μελέτες, που αφορούν νέες σχολικές μονάδες και υποδομές.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης ενημερώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Λαλέ και τα στελέχη του Τμήματος Σχολικής Στέγης  για τις παρεμβάσεις ουσίας και την καλή συνεργασία της Σχολικής Στέγης με τα Τμήματα Παιδείας, Πολεοδομικών Εφαρμογών, Καθημερινότητας - Άμεσης Επέμβασης και με το σύνολο των Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά, τις Διευθύνσεις των σχολείων, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα όλων των σχολικών κτιρίων, η υγιεινή μαθητών και εκπαιδευτικών και να δημιουργηθεί ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον για τα παιδιά.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!