Στοίχημα: Με ΠΑΟΚ, Βαλένθια και Νάπολι


Στοίχημα: Με ΠΑΟΚ, Βαλένθια και Νάπολι (video)

Σάββατο (15/09) σήμερα, το κουπόνι είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο, κι εμείς έχουμε καταλήξει σε τέσσερις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Interwetten.
Συνεχίζει με το απόλυτο ο ΠΑΟΚ
Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ. Οι Κρητικοί μετρούν μια ισοπαλία και μια ήττα μέχρι στιγμής, έχοντας δείξει δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Στην πρεμιέρα κόντρα στον Πανιώνιο (2-2 εκτός) ήταν αρκετά απειλητικοί δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, ωστόσο κόντρα στον Παναιτωλικό αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και ηττήθηκαν πολύ πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 2-1. Ο “δικέφαλος” από την άλλη, έχει κάνει το 2/2 κερδίζοντας Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο με 1-0, δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής σε επίπεδο πρωταθλήματος, ωστόσο είχε το νου του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον οφείλει να επικεντρωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις του, είναι σαφώς ανώτερος από τον ΟΦΗ και θεωρούμε πως δεν θα συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Το διπλό “παίζει” χαμηλά, έτσι θα προτιμήσουμε το 2 & Over 1,5 σε απόδοση 1.93, ώστε να προσδώσουμε αξία στην επιλογή μας.
Σπάει το ρόδι” η Βαλένθια
Μεταφερόμαστε στη La Liga και την αναμέτρηση Βαλένθια – Μπέτις. Η Βαλένθια μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα μέχρι στιγμής, επιθετικά είναι αρκετά επικίνδυνη, ωστόσο οι αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζει, δεν της έχουν επιτρέψει να πάρει το μάξιμουμ από τα παιχνίδια της. Οι Ανδαλουσιανοί από την άλλη έχουν ρεκόρ 1-1-1, προέρχονται από τη νίκη της με 1-0 κόντρα στη μισητή, Σεβίλλη, μακριά από το γήπεδό τους όμως συναντούν δυσκολίες και το ίδιο πιστεύουμε πως θα συμβεί και στο “Μεστάγια”. Οι “νυχτερίδες” έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη φετινής τους νίκη, θα τις εμπιστευτούμε κρατώντας τον άσσο σε απόδοση 1.78.
Κερδίζει η Νάπολι
Συνεχίζουμε με Α' Ιταλίας και την πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα ανάμεσα σε Νάπολι και Φιορεντίνα. Οι Ναπολιτάνοι μπορεί να ξεκίνησαν τη σεζόν με δυο σημαντικές νίκες κόντρα σε Λάτσιο και Μίλαν, ωστόσο στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι δέχτηκαν ηχηρό “χαστούκι” από τη Σαμπντόρια, χάνοντας με 3-0. Η Φιορεντίνα από την πλευρά της μετράει το απόλυτο 2/2, αμφότερες οι νίκες όμως ήρθαν εντός έδρας. Σήμερα ταξιδεύει σε μια από τις πιο “καυτές” έδρες του πρωταθλήματος κι όχι μόνο και πιστεύουμε πως δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στις ορέξεις των Ναπολιτάνων. Οι τιμές του άσσου δεν μας ικανοποιούν, έτσι θα προτιμήσουμε το Νάπολι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.00.
Αμφίσκορο στο Γουότφορντ
Ολοκληρώνουμε με Premier League και το παιχνίδι Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί σε όλους τους τομείς μέχρι στιγμής, μετρούν 4/4 νίκες και στη σημερινή αναμέτρηση καλούνται να αποδείξουν πως μόνο τυχαία δεν ήρθαν αυτά τα νικηφόρα αποτελέσματα. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη έχει δυο νίκες και δυο ήττες, είναι αρκετά ασταθής, οφείλει κάποια στιγμή όμως να βρει αγωνιστική σταθερότητα και να σκαρφαλώσει στο βαθμολογικό πίνακα. Αμφότερες έχουν δεδομένοι ποιότητα ιδίως από το κέντρο και μπροστά, πιστεύουμε πως θα γίνει ένα “ανοιχτό” παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, έτσι θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.88.
Η ανάλυση των αγώνων ΟΦΗ – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Πανιώνιος
Το Betarades.gr συνεχίζει τη σειρά των εκπομπών του στο κανάλι του στο youtube για τις ελληνικές ομάδες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη. Δείτε στα παρακάτω βίντεο την ανάλυση των αγώνων ΟΦΗ – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Πανιώνιος με στατιστικά, προϊστορία, και όλο το ρεπορτάζ των ομάδων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!