Ο δήμος Ωραιοκάστρου εύχεται στους μαθητές καλή σχολική χρονιά!



Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δήμος Ωραιοκάστρου εύχεται στους μαθητές καλή σχολική χρονιά!


Το κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά χτύπησε και ο δήμος Ωραιοκάστρου εύχεται σε όλους τους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη γνώσεις και νέες προκλήσεις. 

«Ο δήμος Ωραιοκάστρου και εγώ προσωπικά είμαστε και θα είμαστε δίπλα σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και αυτή τη χρονιά. Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτής της χώρας γιατί μέσα από τα μάτια τους μπορούμε να βλέπουμε το αύριο. Γονείς και εκπαιδευτικοί από την άλλη επιτελούν ένα σημαντικότατο λειτούργημα, γι΄ αυτό και ο δήμος θα είναι αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια», τόνισε στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, επεσήμανε από την πλευρά του τη στήριξη του σε κάθε βήμα μαθητών και εκπαιδευτικών. «Ολόκληρο το καλοκαίρι εργαστήκαμε σκληρά για να παραδώσουμε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς σχολεία ανακαινισμένα, όπου υπήρχαν φθορές, και φυσικά ασφαλή. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές να έχουν μια καλή σχολική χρονιά.»

«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές να έχουν μια καλή σχολική χρονιά. Και η Δευτεροβάθμιας Σχολική Επιτροπή του δήμου δούλεψε σκληρά μέσα στο καλοκαίρι και έκανε παρεμβάσεις σε σχολεία του διευρυμένου δήμου. Και φέτος θα είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους μαθητές για τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό» τόνισε ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολική Επιτροπή του δήμου, Παντελής Πορφυριάδης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!