Επετειακή ομιλία Κουτσούμπα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ


Για «τιμή, δέος και ευθύνη» έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά», με αφορμή τον έναν αιώνα ζωής του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ.
«Είμαστε περήφανοι για τη νεολαία του ΚΚΕ, την ΚΝΕ, που η πορεία της αποτυπώνει τη νεανική έφοδο στο μέλλον, στη νέα, τη σοσιαλιστική κοινωνία», τόνισε μεταξύ άλλων ο γ.γ. του ΚΚΕ, συμπληρώνοντας ότι η πολιτική πρόταση διεξόδου που προτείνει το ΚΚΕ μπορεί να γίνει «φάρος ελπίδας» για την πλειοψηφία της νεολαίας.
Αφού έκανε μία σύντομη αναφορά σε στιγμές από την πορεία του ΚΚΕ  και του Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ο κ. Κουτσούμπας επέστρεψε στο σήμερα και εκτόξευσε πυρά κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Έτσι, ο γ.γ. του ΚΚΕ μίλησε μεταξύ άλλων για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ε.Ε., καθώς και για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση «είναι χωμένη μέχρι τα μπούνια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς σε ολόκληρη την περιοχή», από τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή ως τη Μαύρη Θάλασσα.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση με το ΚΚΕ «που παρά τα 100 χρόνια του παραμένει το πιο νεανικό κόμμα».

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!