Α.Τριανταφυλλίδης στην ΕΡΤ: Πλατιά Συμμαχία Κεντρώων Δημοκρατών, Αριστερών, Σοσιαλιστών και Οικολόγων, είναι το ζητούμενο για Ελλάδα και Ευρώπη



Α.Τριανταφυλλίδης στην ΕΡΤ:
Πλατιά Συμμαχία Κεντρώων Δημοκρατών, Αριστερών, Σοσιαλιστών και Οικολόγων,  είναι το ζητούμενο για Ελλάδα και Ευρώπη.(VIDEO)

«Το άμεσο, επείγον πρόταγμα, για τους κεντρώους Δημοκράτες, τους Αριστερούς, τους Σοσιαλιστές και τους Οικολόγους σε Ευρώπη και Ελλάδα, είναι η συγκρότηση μιας πλατιάς κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας και συνεργασίας απέναντι στην αιμομικτική σχέση δεξιάς-ακροδεξιάς και τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό της λιτότητας και της ανεργίας», τόνισε μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του στην ΕΡΤ1, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Τριαμταφυλλίδης μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Σκάλκου και της Ευρυδίκης Χάντζιου.

«Με πολιτικές ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων Ολόκληρης εργασίας, με Ολόκληρο μισθό, Ολόκληρη ασφάλιση και πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Είναι αυτό το μοντέλο που ενισχύει τη μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα και ταυτόχρονα δίνει εργασία και προοπτική σε κάθε νέο άνθρωπο», υπογράμμισε ο κ.Τριανταφυλλίδης.

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης του κ.Τριανταφυλλίδη:



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!