Απάντηση του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης

07/09/2018


07/09/2018

Απάντηση του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης

Η απάντηση του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης είναι η ακόλουθη:

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τα τελευταία χρόνια, έχει δεχθεί εκατοντάδες προτάσεις και αιτήματα, από φορείς, συλλόγους, ενώσεις και πολιτικά κόμματα για μια σειρά από εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν, είτε στο κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», είτε σε άλλες αίθουσες και σημεία σε ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο στόχος μας ήταν και είναι πάντα να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στα διάφορα αιτήματα χωρίς αποκλεισμούς, μεροληψία και περιχαρακώσεις.

Όπως για παράδειγμα, στις 31 Μαρτίου 2017, υποστηρίξαμε την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στις 19:30’ με κεντρικό ομιλητή τον κ. Βούτση, διαθέτοντας δωρεάν το κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», ενώ αντίστοιχα τα τελευταία χρόνια ανταποκριθήκαμε σε αιτήματα και των άλλων κομμάτων.

Ακριβώς αυτό κάνουμε και σήμερα. Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δεν είναι συνδιοργανωτής στην εκδήλωση «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο» του Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, όπως εσφαλμένα και εκ παραδρομής αποτυπώθηκε, παρά μόνο υποστηρίζει μία ακόμα κοινωνική δράση ουσίας, όπως έκανε και στο πρόσφατο παρελθόν, με άλλους φορείς, συλλόγους και πολιτικά κόμματα. Το ξεκαθαρίζουμε ρητά για να μη δημιουργούνται απορίες και εντυπώσεις.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!