Λαική Συσπείρωση Νεάπολης - Συκεών: Αγιασμοί με … “φίμωτρο”!


Με μια άκρως αντιδημοκρατική ενέργεια, έγινε ο αγιασμός στο 3ο-6ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών.

Οι διευθυντές των σχολείων αρνήθηκαν να επιτρέψουν στον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και δημοτικό σύμβουλο του Δήμου, Μπάμπη Βέλλη, να χαιρετίσει τους γονείς, μετά την ομιλία του Δημάρχου.

Η άκρως προκλητική στάση των διευθυντών ενθαρρύνθηκε – αν δεν ενορχηστρώθηκε – από τα παρευρισκόμενα στελέχη της διοίκησης του Δήμου, τα οποία συνηγορούσαν στον αποκλεισμό του κ. Βέλλη, με την αστεία δικαιολογία πως αφού δεν υπήρχαν εκπρόσωποι και των άλλων παρατάξεων, τότε δεν είναι “πρέπον” να χαιρετίσει μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η προκλητικότητα μάλιστα του Διευθυντή του 6ου Δημοτικού ξεπέρασε τα όρια όταν, κατά την διάρκεια του αγιασμού, πλησίασε τον κ. Βέλλη και με απαράδεκτες εκφράσεις και προσωπικούς χαρακτηρισμούς του ζήταγε να απομακρυνθεί.
Όταν μάλιστα κάποια στιγμή ο κ. Βέλλης πήρε το μικρόφωνο, πριν προλάβει καλά-καλά να αναφέρει το όνομα και την ιδιότητα του, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης διέκοψαν τα μεγάφωνα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει τέτοιου είδους αυταρχικές-αντιδημοκρατικές ενέργειες που πολύ περισσότερο δεν αρμόζουν στον ρόλο και στη θέση του εκπαιδευτικού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!