Ευχαριστίες ΑΝΕΚ για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»


Στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος θα παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επισκευής του το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το οποίο αναχώρησε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου από το λιμάνι του Πειραιά, όπου φιλοξενήθηκε στην προβλήτα κρουαζιέρας του ΟΛΠ, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε αυτό την Τρίτη 28 Αυγούστου.
Αυτά κάνει γνωστά με ανακοίνωσή της η πλοιοκτήτρια εταιρεία ΑΝΕΚ, η διοίκηση της οποίας ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς και τις αρμόδιες αρχές για την αρωγή και συμπαράστασή τους καθ' όλη τη διάρκεια των διαδικασιών αντιμετώπισης του συμβάντος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ειδικές ευχαριστίες απευθύνει προς τον ΟΛΠ και το ανθρώπινο δυναμικό του για τη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στο σύνολο των διαδικασιών που έγιναν,από την ασφαλή αποβίβαση των επιβατών, μέχρι και την οριστική κατάσβεση της φωτιάς. Ειδικά στον Γιώργο Σαρηγιάννη - προϊστάμενο Τμήματος Ασφάλειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΟΛΠ- για την ουσιαστική και έμπρακτη συμβολή του σε όλες τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή του συμβάντος, μέχρι την ολοκλήρωση της παραμονής του πλοίου στον Λιμένα Πειραιώς.
Ευχαριστεί επίσης τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Ράπτη, το Λιμενάρχη Πειραιά Ανδρέα Θεοφίλου και τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιώς Ιωάννη Σταμούλη για την ταχύτατη ανταπόκριση και υποστήριξή τους όλες αυτές τις ημέρες.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!