Αντώναρος: Θα φάνε τα μούτρα τους όσοι χτυπούν τον Καραμανλή


Για «ανοίκειες επιθέσεις» έκανε λόγο  ο Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας όσους βάλλουν το τελευταίο διάστημα κατά του Κώστα Καραμανλή. Παράλληλα, σημείωσε πως υπάρχουν εντός της Ν.Δ. υπάρχουν «άνθρωποι που δυσανασχετούν και είναι εγκλωβισμένοι» και που τους ενοχλούν τα «βοθρολύματα» που υπάρχουν στην παράταξη.
Σε συνέντευξή του στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης», ο εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή σχολίασε πως τα τελευταία δημοσιεύματα «δεν είναι τυχαία», σημειώνοντας πως «κάθε φορά που ορισμένοι άνθρωποι, ορισμένες πολιτικές καταστάσεις, βρίσκονται σε αδιέξοδο έχουν έναν προσφιλή στόχο: τον Κώστα Καραμανλή και την περίοδο της διακυβέρνησής της χώρας από εκείνον».
Ωστόσο, τόνισε πως «οι Έλληνες πολίτες σε μεγάλο βαθμό έχουν πραγματική αντίληψη του τι συνέβη εκείνη την περίοδο και δε μπορεί τίποτα, κανένα χυδαίο δημοσίευμα αυτής ή παρόμοιας μορφής, να αλλάξουν την εντύπωση την οποία έχουν».
Παράλληλα, απευθυνόμενος σε όσους εξαπολύουν τις επιθέσεις, τους κάλεσε «να μην προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αδυναμίες, αστοχίες, αδιέξοδα που βρίσκουν μπροστά τους με τέτοιες ανοίκειες επιθέσεις» και «πρέπει όσοι Έλληνες πολίτες έχουν απλή λογική να καταλαβαίνουν ακριβώς ποιοι είναι πίσω από αυτές τις επιθέσεις και τι κρύβεται». Χαρακτήρισε δε στάση «εύγλωττης σιωπής», την στάση που έχει επιλέξει ο πρώην πρωθυπουργός και σημείωσε πως «όσοι προσπαθούν με τέτοια πλάγια, ύπουλα μέσα να τον αναγκάσουν να εγκαταλείψει αυτή τη στάση για δικούς τους σκοπούς και με δικές τους στοχεύσεις, θα φάνε τα μούτρα τους».
Απαντώντας δε στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος, σημείωσε πως «όσα λέω με το θάρρος της γνώμης μου και επώνυμα» είναι «αποκλειστικά δικά μου και κανενός άλλου», υπογραμμίζοντας πως «εγώ δεν προσπαθώ να οικειοποιηθώ το όνομα του Καραμανλή». «Πιστεύω σε μια ΝΔ, σε μια κεντροδεξιά παράταξη στην οποία έχω ενταθεί επίσης με δίκη μου απόφαση εδώ και 40 χρόνια, η οποία είναι εκείνη την οποία περιέγραψε όχι ο Κώστας Καραμανλής, (αλλά) ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Όπως ανέφερε «η σημερινή Ν.Δ. έχει ξεφύγει σε δύο βασικούς τομείς» και συγκεκριμένα αναφέρθηκε «στην τάση προς την υπερδεξιά» και στις «αντιλήψεις για την οικονομία που είναι αγκαλιά με τον νεοφιλελευθερισμό». «Εγώ με αυτή τη Ν.Δ. δε θέλω να έχω καμία σχέση», σημείωσε επίσης, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «και πάρα πολλοί πολίτες οι οποίοι ανήκουν σε αυτόν τον χώρο, αλλά και άλλοι πολίτες που είναι κομματικά ανένταχτοι και κοιτάνε που θα πάνε, δε θα έρθουν να ψηφίσουν τη Ν.Δ.».
Τόνισε, δε, πως «η σιωπή πολλών και η άρνηση πολλών να εμφανιστούν στα κανάλια και στα ραδιόφωνα ή να εμφανίζονται πολύ σπάνια και να υπερασπιστούν τη σημερινή Ν.Δ., αποδεικνύει ακριβώς αυτό». «Γνωρίζω παρά πολύ καλά ποιοι άνθρωποι δυσανασχετούν και είναι εγκλωβισμένοι», συνέχισε, σημειώνοντας ωστόσο πως σέβεται το γεγονός ότι «ανήκουν σε μία οργανωμένη πολιτική παράταξη, θέλουν να δουν πώς θα πάνε τα πράγματα, αγωνίζονται για αυτήν την παράταξη». «Τα βοθρολύματα που υπάρχουν εκεί μέσα τους ενοχλούν», υπογράμμισε.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!