Κόντρα εκτός ορίων για τον Αντετοκούνμπο


Σφοδρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του ατζέντη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον δεύτερο να απαντάει σε υψηλού τόνους στον πρόεδρο της ΕΟΚ.
Όλα ξεκίνησαν από χθεσινές δηλώσεις του Γ. Βασιλακόπουλου, ο οποίος μίλησε για παρεμβάσεις από τρίτους στα ζητήματα των εθνικών ομάδων, προσθέτοντας ότι η συμμετοχή του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA στο Παγκόσμιο της Κίνας καθορίζεται από τους ατζέντηδες. ««Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Δε θέλω να πω κάτι το οποίο δεν είμαι βέβαιος ότι θα γίνει. Εννοείται ότι τον θέλουμε. Σας είπα ποιοι… διακινούν το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα. Και το θέμα του Αντετοκούνμπο είναι θέμα ατζέντηδων. Πρόκειται για ένα παρασιτικό επάγγελμα. Πλέον βάζουν και κάποιους συναδέλφους σας κι έχουν και φωνή στα ΜΜΕ και δίνουν και μαθήματα. Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα του Αντετοκούνμπο. Ελπίζω να κατανοήσει ότι χάρη σε αυτή τη χώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ και πρωταγωνιστεί» είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΕΟΚ.
Στον Γ. Βασιλακόπουλο απάντησε σήμερα ο Γιώργος Πάνου, μάνατζερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος, μιλώντας στον sportfm, ανέφερε ότι «Ο κος Βασιλακόπουλος πέρυσι μας είπε για σκευωρία των Μπακς αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν μαριονέτα. Φέτος είναι οι κακοί και τα παράσιτα οι ατζέντηδες. Προ διετίας δια ζώσης δεν ντράπηκε να αποκαλέσει τον Γιάννη και τον Θανάση αρκούδες με χαλκά και χαλινάρι. Ήταν μια προσωπική συνάντηση στην Ομοσπονδία. Μας κάλεσε, πήγαμε ένα ωραίο πρωινό. Επειδή ο Γιάννης και τα αδέρφια του θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα για τον κόσμο που δεν έχει προλάβει να τον ζήσει από κοντά και στέλνουν τα προσωπικά τους μηνύματα απέναντι σε κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό. Ακόμα και σε αυτές τις ενέργειες που εκπροσωπούν τα παιδιά 100% κατάφερε να τον προσβάλει ως άνθρωπο, λέγοντας ότι άλλοι αποφασίζουν γι’ αυτόν και τον περιφέρουν ως αρκούδα με χαλκά και χαλινάρι. Έτσι τον παρομοίασε μπροστά του. Εκείνο το ωραίο πρωινό ο Γιάννης αποφάσισε να σιωπήσει μέχρι και σήμερα σεβόμενος την ηλικία και τη θέση του προέδρου και απλά αποχωρήσαμε. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο αμέσως γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων με τόσο διαφορετική αίσθηση των πραγμάτων. Εξ ου και ο λόγος που αποφάσισε μόνος του το 2017, την καταδική του απόφαση να ανακοινώσει ότι δεν θα συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ, λόγω του προβλήματος στο γόνατό του».
Στο θέμα επανήλθε ο πρόεδρος της ΕΟΚ υπογραμμίζοντας ότι η υπόθεση θα πάρει σύντομα τη νομική οδό. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος επανέλαβε ότι έχει κάνει αγώνα για να πάρουν διαβατήρια τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!