Μεγάλη συναυλία με Ελένη Τσαλιγοπούλου και Bogaz Musique για καλό σκοπό στο ΔΑΚ “Βούλα Πατουλίδου”


ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ
ΤΟΥΣ BOGAZ MUSIQUE
ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ
Ας...είμαστε όλοι εκεί!
                                               
Μεγάλη συναυλία με την αγαπημένη ερμηνεύτρια του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique διοργανώνει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 στο ΔΑΚ «Βούλα Πατουλίδου» (Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως, Εύοσμος) ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.
Στόχος της συναυλίας είναι η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν – εφόσον το επιθυμούν – να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας ή φάρμακα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και στο τηλέφωνο 2310 703702.

Info μουσικής παράστασης
Αυτό το καλοκαίρι η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique περιοδεύουν ανά την Ελλάδα και την Κύπρο με την παράσταση «Των φίλων τα σπίτια», που είναι και ο τίτλος του νέου δίσκου της ερμηνεύτριας, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
cityportal.gr, biscotto.gr, rejected.gr, thesstoday.gr, thesout.gr, thessbomb.blogspot.com


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!