Daily Mail: Σχέδιο ανατροπής της Μέι από τον Μπόρις Τζόνσον


Σχέδιο ανατροπής της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζ Μέι έχει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον και ο πρώην συνεργάτης της, Σερ Λίντον Κρόσμπι.

Αυτό υποστηρίζουν οι εφημερίδες Daily Mail και Sunday Times,
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο άνδρες εργάζονται, ώστε να σαμποτάρουν το σχέδιο της Τερέζα Μέι για μια συμφωνία για την έξοδο της χώρας από την ΕΕ με σκοπό την αλλαγή της σκυτάλης στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.
Η ίδια η Βρετανίδα πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τις δολοπλοκίες τους από συνεργάτες της που υπογραμμίζουν ότι ο Σερ Λίντον Κρόσμπι, ο οποίος υπήρξε ο εγκέφαλος πίσω από την επιτυχημένη προεκλογική καμπάνια του Μπόρις Τζόνσον για τη δημαρχία του Λονδίνου, επιθυμεί να εκδικηθεί την Βρετανή πρωθυπουργό, καθώς η τελευταία τον είχε κατηγορήσει για την κακή προεκλογική καμπάνια στις βουλευτικές εκλογές, την οποία είχε επίσης αναλάβει ο ίδιος.
«Ο Μπορις δεν τα έχει σκεφτεί όλα σωστά. Το σχέδιό του μπορεί να καταλήξει στην καθυστέρηση εξόδου απο την ΕΕ ή να μην υπάρξει καθόλου Brexit. Αν συμβεί αυτό, το κόμμα δεν θα τον συγχωρήσει» δήλωσε πηγή των Συντηρητικών στην Daily Mail.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!