Δ.Α.Σ.Ωραιοκαστρου: Νέο τμήμα HATHA YOGA

HATHA YOGA

  
Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών μαθημάτων HATHA YOGA, για ενήλικες.

Η Hatha yoga είναι ένας κλάδος της yoga που επικεντρώνεται τόσο στην σωματική υγεία όσο και στη νοητική ευεξία. Είναι ένας  κύκλος μαθημάτων επαναφόρτισης, επανασύνδεσης και εξερεύνησης του εαυτού.

Η Εύη Χατζηαγγελίδου, δασκάλα Hatha Yoga RYT 200 hr – με πιστοποίηση Yoga Alliance USA, Υ.Α. Indian & I.Y.TAustralian μοιράζεται εικόνες, γνώσεις και τεχνικές. Αυτά τα μικρά και μεγάλα μυστικά καθώς και την ενέργεια που εισέπραξε κατά την πρακτική και την εκπαίδευση της, τα κουβαλά ως «φυλαχτό» και τα προσφέρει στη διάρκεια των μαθημάτων.

Μια ιερή ισορροπία νου, πνεύματος  και σώματος μέσω τεχνικών αναπνοής (pranayama), σωματικών στάσεων (asanas), βαθιάς χαλάρωσης (yoga nidra), και διαλογισμού (dyana) που χαλαρώνει, ισορροπεί, ηρεμεί και απαλύνει το φορτίο που μας προσδίδει η έντονη καθημερινότητα. Ένας ενεργειακός «χορός» μεταξύ των μελών της ομάδας που δημιουργεί μια αίσθηση ευφορίας, δύναμης, ευεξίας, εσωτερικής γαλήνης και ευτυχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές απευθυνθείτε στα γραφεία μας, Θεσσαλονίκης και Λόρδου Βύρωνα - "Κονταξοπούλειο"
Ώρες 17:30 έως 20:30 καθημερινά
Τηλέφωνο γραμματείας  2310 69 43 48.
Καθώς επίσης και στο 6976828040.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!