Φόρο τιμής στην Αρίθα Φράνκλιν απαίτησε η Βρετανική βασιλική φρουρά – Επαιξε το Respect [βίντεο]


Φόρο τιμής στην Αρίθα Φράνκλιν απαίτησε η Βρετανική Φρουρά κατά τη διάρκεια της τελετής αλλαγής μπροστά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την Παρασκευή το πρωί, λίγο πριν την κηδεία της βασίλισσας της σόουλ.

Οι τουρίστες που παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το τελετουργικό, ξαφνιάστηκαν όταν άκουσαν την επιτυχία του 1967 της τραγουδίστριας «Respect», εκτελεσμένο από την μπάντα, που είναι διάσημη για τα κόκκινα χιτώνια και τα κόκκινα μεγάλα καπέλα.
Το τραγούδι αποτέλεσε πραγματικά μεγάλη έκπληξη στο τουριστικό δημοφιλές αξιοθέατο στο κέντρο του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια του οποίου γίνεται η αλλαγή της φρουράς της βασίλισσας Ελισάβετ.
«Στον στρατό, ο Σεβασμός για τους άλλους υπογραμμίζει όλα όσα κάνουμε, επομένως υπήρχε μόνο μία μελωδία που θα μπορούσε να ακουστεί σήμερα: η επιτυχία του 1967 της Αρίθα Φράνκλιν, μια δήλωση από μια ισχυρή γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση που ξέρει ότι τα είχε όλα» ανέφερε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε ο Βρετανικό Στρατός στο YouTube.
«Η μπάντα των Ουαλών Φρουρών είναι παγκοσμίως γνωστή για την μουσική της ευελιξία και σήμερα το πρωί απέτισε φόρο τιμής σε έναν άλλο θρύλο της μουσικής και είχε τεράστια επιρροή και αποτέλεσε έμπνευση για τους μουσικούς μας – Αρίθα Φράνκλιν, την οποία η κηδεία γινόταν στο Ντιτρόιτ, 3.748 μίλια μακριά, την ίδια ώρα που γινόταν η αλλαγή φρουράς».
Δεν είναι η πρώτη φορά που το παλάτι του Μπάκιγχαμ αξιοποιεί την τελετή αλλαγής Φρουράς για να αναγνωρίσει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα.
Στις 12 Σεπτεμβρίου, μια μέρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μανχάταν και την Ουάσινγκτον, παίχτηκε ο εθνικός ύμνος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του τελετουργικού.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!