Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Tonis Sfinos & The Playmates Η Διασκέδαση επιστρέφει, Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, 21.00


Δελτίο Τύπου
Press Release
Tonis Sfinos & The Playmates
Η Διασκέδαση επιστρέφει
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, 21.00

Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φουλ διασκεδαστική διάθεση.
Ο Τόνις, αυτός ο international showman, φέρνει μια παραγωγή που θα ταρακουνήσει όσες και όσους βρεθούν στη Μονή Λαζαριστών, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βγάζοντας τα χίπικά του ρούχα, αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, ’80 αλλά και ’90 μπορεί πλέον να εγγυηθεί Goodgirlsgotoheaven. Bad girls go to Las Vegas». Και όπως λέει και ο ίδιος:   «Είστε μάγκες ρέι;.» 
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ (ανέργων, φοιτητών, ΑμεΑ), 12 € (προπώληση), 14 € (ταμείο)

Προπώληση: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη) Σάρωθρον (Κατούνη 17, Λαδάδικα), Stereodisc, Ηλιοτρόπιο (Πλατεία Ναυαρίνου 14), Ιανός (Πλ. Αριστοτέλους & Mediterranean Cosmos), Διώροφον (Κερασούντος 81, Καλαμαριά), Ελιά Λεμόνι (Βαλαωρίτου & Μ. Μπότσαρη), Jollity (Παύλου Μελά 25, Εύοσμος),
Seven spot & ηλεκτρονικά στο viva.gr




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!