Συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος UPD


Αργά το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθη ο Αριστείδης Φλώρος από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από παραγγελία του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας. Νωρίτερα, ο επιχειρηματίας είχε προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι αστυνομικοί φέρεται να τον εντόπισαν έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.
Σημειώνεται ότι το βράδυ της Παρασκευής συνεδρίαζε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την εισαγγελική έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Αρ. Φλώρος, με ποσοστό αναπηρίας 67%.
Την Παρασκευή, η γιατρός που φέρεται να έχει υπογράψει τη γνωμάτευση με βάση την οποία είχε αποφυλακιστεί ο επιχειρηματίας, είχε κάνει λόγο για πλαστογράφηση της υπογραφής της.
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, ο εισαγγελέας Εφετών Ευβοίας έχει ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο αποφυλακίστηκε ο Άρ. Φλώρος. Νωρίτερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαρ. Βουρλιώτης, με παραγγελία του προς τον διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, Λάμπρο Σοφουλάκη, είχε ζητήσει να μελετήσει το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης κατά του βουλεύματος, το οποίο χαρακτήρισε «κάθε άλλο πάρα εμπεριστατωμένο και πειστικό».
Υπενθυμίζεται, πως πριν από λίγες μέρες ο επικεφαλής της εισαγγελίας Ευβοίας είχε ζητήσει όλα τα στοιχεία της υφ' όρων απόλυσης Φλώρου για να μελετήσει το ενδεχόμενο έφεσης, και είχε παραλάβει τον φάκελο αμέσως από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου, ο οποίος ήταν ο πρώτος που διέταξε έρευνα για την αποφυλάκιση Φλώρου.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!