Έσβησε η φωτιά στο πλοίο-Προχωρά η εκφόρτωση των οχημάτων UPD


Έσβησε το μεσημέρι του Σαββάτου η φωτιά που είχε εκδηλωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Στιγμιότυπα κατάσβεσης από το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ωστόσο χρειάστηκαν τρία ολόκληρα 24ωρα για να μπορέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να κατασβήσουν τις εστίες που έκαιγαν στο εσωτερικό του πλοίου, καθώς η επιχείρηση κατάσβεσης πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.
Σήμερα θα συνεχιστεί η εκφόρτωση των οχημάτων που βρίσκονται μέσα στο σκάφος και στη συνέχεια θα μπουν στο εσωτερικό του οι πραγματογνώμονες, οι οποίοι και θα αναζητήσουν τα αίτια της φωτιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δυσκολία των πυροσβεστικών δυνάμεων από δω και στο εξής επικεντρώνεται στην προσπάθεια απεγκλωβισμού και εκφόρτωσης από το πλοίο των φορτηγών αυτοκινήτων που έχουν καεί ολοσχερώς.
Πρόκειται για περίπου 15 νταλίκες που πιθανότατα σε μια από αυτές εκδηλώθηκε η φωτιά. Υπενθυμίζεται ότι στο πλοίο είχαν φορτωθεί από τον Πειραιά με προορισμό τα Χανιά 80 φορτηγά και 152 ΙΧ αυτοκίνητα.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!