Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης παρουσίασε το έργο της περιόδου 2014 – 2018 στην εκδήλωση της παράταξης «Ευ Πόλις»


Με κεντρικό σύνθημα «Το όραμα γίνεται πράξη», ο επικεφαλής της παράταξης «Ευ Πόλις» και Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδηςπαρουσίασε το έργο της Διοίκησής του, το πρωί της Κυριακής 7 Οκτωβρίου 2018, στο κατάμεστο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» της Σταυρούπολης.
Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Παύλου Μελά, οι δημότες εμπιστεύτηκαν τον Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τους συνεργάτες του και τους έδωσαν καθαρή εντολή να διοικήσουν την πόλη με εντιμότητα, διαφάνεια, αποτελεσματικότητα, ενότητα, ειλικρίνεια.
Ο Δήμαρχος έκανε μια αποτίμηση των παρεμβάσεων και των πράξεων της πρώτης τετραετίας 2014-2018 της Διοίκησής του, τονίζοντας ότι “με μέτρο, σωστή στόχευση, αναγνώριση των προτεραιοτήτων, σε μια διαρκή προσπάθεια προόδου, από κοινού με την κοινωνία των πολιτών, με σκληρή δουλειά και τη θέληση να πετύχουμε, κάναμε σημαντικά βήματα ανάπτυξης για τον τόπο μας. Τολμήσαμε και πετύχαμε πολλά, έργα μικρά απολύτως αναγκαία και άλλα μεγάλης κλίμακας, χωρίς να μας χαριστεί τίποτα και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Σταυρούπολης, της Πολίχνης, της Ευκαρπίας για μια πόλη ανθρώπινη, φωτεινή, σύγχρονη, φιλόξενη, ζωντανή, μια πόλη για να ζεις! ”



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!