Έκρυβαν ναρκωτικά στα ρούχα της 5χρονης κόρης τους


Στα ρούχα του 5χρονου παιδιού τους είχαν κρύψει ναρκωτικά 23χρονος πατέρας και η 21χρονη μητέρα από το Αφγανιστάν, οι οποίοι και συνελήφθησαν την Τρίτη στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Σύμφωνα με το Λιμενικό τα στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, σε έλεγχο που έκαναν κατά την αποβίβαση από επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, εντοπίστηκε ασυνόδευτο ανήλικο κορίτσι, το οποίο έφερε μέσα στα ρούχα του πλαστική συσκευασία που περιείχε αμφεταμίνη σε κρυσταλλική μορφή, βάρους τριάντα τριών γραμμαρίων (33,00gr).
Το παιδί τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση και λίγο αργότερα έφθασε ο 23χρονος συνοδευόμενος από την 21χρονη για να το παραλάβουν, οι οποίοι είναι οι γονείς του κοριτσιού, όπως προέκυψε από την προανάκριση.
Από την Λιμενική Αρχή κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των διακοσίων τριάντα ευρώ (230,00 €), ενώ το κορίτσι παραδόθηκε για προσωρινή διαμονή σε δομή παιδικής προστασίας.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!