Ανέστης Πολυχρονίδης με τη “Συνεργασία Τώρα” υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Τι δήλωσε στο avatonpress [video] [φώτο]


Συνεργασία Τώρα ονομάζεται η δημοτική παράταξη της οποίας θα ηγηθεί ο Ανέστης Πολυχρονίδης για την δημαρχία στο δήμο  Ωραιοκάστρουκαι  και έκανε γνωστή την υποψηφιότητά του στην χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Ωραιόκαστρο στο Bon Chateaux.
Η αίθουσα του Bon Chateaux μάλλον αποδείχθηκε μικρή για την συγκέντρωση, αφού ο Ανέστης Πολυχρονίδης μίλησε σε μια κατάμεστη αίθουσα. 
Πλαισιωμένος απο τους  πρώην αντιδημάρχους  Κυριάκο Δούμπαλα και Γιώργο Παρισόπουλο κάλεσε τους παρευρισκόμενους και τους πολίτες του δήμου να στηρίξουν αυτή την προσπάθειά που κάνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, να υπερψηφίσουν την παράταξή του γιατί, όπως ανέφερε 
"...αυτό που θέλουμε είναι να μας δώσετε με την ψήφο σας,
την δυνατότητα να αποδείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε,
από την ύψιστη θέση ευθύνης αυτή της διοίκησης του δήμου μας.
Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που μόνο μαζί μπορούμε να κερδίσουμε, ΕΝΩΜΕΝΟΙ." 

Στο βήμα ανέβηκαν και μίλησαν για τον Ανέστη Πολυχρονίδη ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, η κα Ειρήνη Κέπετζη, το μέλος του ΔΣ του ΣΕΒΕ Βούλης Γεδεών και ο νέος Χρήστος Κατσαρώνας. 

Τον Ανέστη Πολυχρονίδη κάλεσαν στο βήμα οι Δούμπαλας Κυριάκος και Παρισόπουλος Γιώργος.

Τα σημαντικότερα σημεία στα οποία αναφέρθηκε ο Ανέστης Πολυχρονίδης στην ομιλία του  ήταντα 20 χρόνια που εκλέγεται σύμβουλος στον δήμο, αλλά και καθημερινή ασχολία του με τα κοινά του δήμου, η απάντησή του στον Σαραμάντο, η κριτική που άσκησε στην διοίκηση Γαβότση, μιλώντας τόσο για το προσφυγικό και τις λάθος κινήσεις του δημάρχου, για τα διόδια, για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, για το πρόβλημα της σχολικής στέγης.

Διαβάστε όλο τον λόγο του Ανέστη Πολυχρονίδη εδώ






περισσότερα βίντεο απο την εκδήλωση στο κανάλι του avatonpress.gr στο youtube


















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!