Πήγαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης


Δύο Έλληνες 27 και 55 ετών συνελήφθησαν, την Τρίτη, στη Θεσσαλονίκη, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, καθώς επιχείρησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον έλεγχο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις του πληρώματος περιπολικού σκάφους και επιχείρησαν να το εμβολίσουν με αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν μαζί με άλλα δύο άτομα, υβρίζοντας παράλληλα τα στελέχη του Λιμενικού.
Όπως έγινε γνωστό απ' το Λιμενικό οι συλληφθέντες αλίευαν όστρακα στην υγειονομικά απαγορευμένη περιοχή «Καλοχωρίου» Θεσσαλονίκης.
Οι δυο άνδρες οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, εντοπίστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο στον παραλιακό επαρχιακό δρόμο «Καλοχωρίου» και συνελήφθησαν για εξύβριση, απειλή και απείθεια, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητείται ο ιδιοκτήτης – κυβερνήτης του αλιευτικού σκάφους.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.



Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!