Το Ποτάμι: Ο καλύτερος φόρος τιμής στο ιστορικό ΟΧΙ των Ελλήνων είναι τα δικά μας σύγχρονα ΟΧΙ

Η Γιάννα Παναγοπούλου υπεύθυνη τομέα Δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκπροσώπησε το Ποτάμι στις τριήμερες εκδηλώσεις που έγιναν στη  Θεσσαλονίκη.
Μετά το τέλος των εκδηλώσεων η κ. Παναγοπούλου δήλωσε:
«Χρόνια πολλά από τη Θεσσαλονίκη που γιορτάζει αυτές τις μέρες τριπλά. Σήμερα την επέτειο της απελευθέρωσής της από τους Τούρκους το 1912 που συμπίπτει με τον εορτασμό του πολιούχου της, την Κυριακή την επέτειο του ΟΧΙ του 1940 και ολοκληρώνεται στις 30 με την επέτειο της απελευθέρωσής της από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.
Ο καλύτερος φόρος τιμής στο ιστορικό ΟΧΙ των Ελλήνων και στους αγώνες τους είναι τα δικά μας σύγχρονα ΟΧΙ. Όχι στη ρητορική του διχασμού και του μίσους, ΌΧΙ στην απαξίωση της Παιδείας μας, ΌΧΙ σε όσα κρατάνε τη χώρα μας καθηλωμένη στις παθογένειες του χθες. Πατριωτικός σήμερα, για τις δικιές μας γενιές, είναι να αναλάβουμε, με Σχέδιο και τόλμη, την Ευθύνη να πάμε την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά σε στέρεες βάσεις και να την ξανακάνουμε δημιουργική, ισχυρή και περήφανη».
Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!