Κύκλωμα για πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας αλά Φλώρος


Επεκτείνεται και για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, η έρευνα για τις υποθέσεις παράνομων αποφυλακίσεων υπό όρους με πλαστά πιστοποιητικά αναπηρίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου της Energa, που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι κάνοντας χρήση πλαστών πιστοποιητικών, έχει αλιεύσει κύκλωμα που δρούσε και μέσα στις φυλακές χορηγώντας ιατρικές βεβαιώσεις και σε άλλους κρατούμενους, με αποτέλεσμα την αποφυλάκισή τους.
Μάλιστα, οι εισαγγελικές αρχές εστιάζουν αυτή τη στιγμή σε υπόθεση ισοβίτη κρατούμενου, για ανθρωποκτονία και άλλα αδικήματα, ο οποίος κατάφερε να αποφυλακιστεί με όρους πριν από λίγους μήνες, επικαλούμενος αναπηρία και προσκομίζοντας ιατρικά πιστοποιητικά που ελέγχονται ως πλαστά.
Το ίδιο πρόσωπο φέρεται να εμπλέκεται στο ευρύτερο κύκλωμα χορήγησης πλαστών πιστοποιητικών, που οδηγούν σε παράνομες αποφυλακίσεις.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η έρευνα για την υπόθεση Άρη Φλώρου βρίσκεται στην τελική της ευθεία και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί και άλλο πλαστό πιστοποιητικό που μειώνει περαιτέρω το ποσοστό αναπηρίας που επικαλέστηκε για την αποφυλάκισή του.



Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!